Gamification – “Hovedpunkter”

Gamification – “Hovedpunkter”

Når man bruger Gamification så er der nogle “hovedpunkter” man kan gøre brug af. GamifiedUK, har beskrevet mange man skal overveje, at gøre brug af. Dog er der selvfølgelig mange flere, men de har gjort et godt stykke arbejde med at få mange med, som er vigtigt.
Gamified har valgt at sætte det op på den måde, at der 8 hovedpunkter. Punkterne er rigtig gode og dækker stort set over hvad man vil have med i f.eks. et computerspil.

Personligt så synes jeg det er en rigtig god måde at beskrive hvad der er i Gamification og hvad man skal være opmærksom på og hvis man kigger listen igennem og man selv har spillet eller spiller computerspil, så kan man nikke genkendende til rigtig mange punkter – hvis ikke alle.

De har tilmed også valgt at lave en periodisk tabel af gamification elementer:

Det er en virkelig god side til, at finde ud af hvilke elementer man kan gøre brug af. Dog fortæller de ikke meget om hvad gamification egentlig er og hvor og hvornår man kan/skal bruge det, kommer de ikke rigtig ind på. Derfor er det også tydeligt at se, de har mest fokus på den digitale verden og hvis man står og skulle lave et spil. Men med elementerne i tankerne gør det, det selvfølgelig nemmere at implementere andre steder, som f.eks. en produktionsvirksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *